Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση €2 εκατ. για την Talent.io

Μόλις τρείς μήνες έπειτα από το λανσάρισμα της beta έκδοσής της στη Γαλλία, η Talent.io κατάφερε να αντλήσει χρηματοδότηση της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ. Στην όλη διαδικασία συμμετείχαν οι Alven Capital, Elaia Partners, Ventech, καθώς επίσης και μια σειρά από business angels.

Σημειώνεται πως το Talent.io αποτελεί μια πλατφόρμα εύρεσης μηχανικών για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Κάθε δύο εβδομάδες, η Talent.io ξεκινά ένα νέο session. Εν συνεχεία λαμβάνει χώρα η διαδικασία ξεκαθαρίσματος όσων πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και προωθούν όσους μηχανικούς διακρίνονται από δύο χαρακτηριστικά: Είναι έμπειροι επαγγελματίες και δεν έχουν πρόβλημα να μετακινηθούν σε άλλη εταιρεία.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν τα στοιχεία των υποψήφιων συνεργατών μπροστά τους και μπορούν να επισκεφτούν το website της Talent.io να ξεκινήσουν να διαδρούν με τους ίδιους τους μηχανικούς. Αυτή τη στιγμή, κάτι παραπάνω από 400 Γαλλικές επιχειρήσεις λαμβάνουν το δεκαπενθήμερο e-mail της Talent.io, ενώ περίπου το 20% των υποψήφιων επαγγελματιών προσλαμβάνονται έπειτα από κάθε session. Με τα νέα κεφάλαια, η Talent.io προγραμματίζει την επέκτασή της και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις το ταχύτερο δυνατό, ξεκινώντας ακόμη μεγαλύτερο κύκλο sessions.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις