Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Marathon Venture Capital: Το μήνυμα του Πάνου Παπαδόπουλου για τις ελληνικές Startups πυρασφάλειας

Ο Partner του Marathon Venture Capital παρενέβη σχετικά με τις τεχνολογίες ανίχνευσης πυρκαγιών στην Ελλάδα

Το δικό του μήνυμα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τις τεχνολογίες ανίχνευσης πυρκαγιών στην Ελλάδα έστειλε ο Partner του Marathon Venture Capital, Πάνος Παπαδόπουλος, μέσω ανάρτησης του στο X (πρώην Twitter).
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι «στην Ελλάδα διαθέτουμε και αναπτύσσουμε τεχνολογίες ανίχνευσης πυρκαγιών με χαμηλό κόστος, μεγάλη ακρίβεια στην ανίχνευση και τον γεωεντοπισμό. Η εταιρία λέγεται Lambda Automata και ήδη δουλεύει με την περιφέρεια Ηπείρου. Δυστυχώς, όμως ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε Ισραηλινές τεχνολογίες. Αν η ίδια η ηγεσία της χώρας δεν αναδεικνύει τις καλύτερες εταιρίες της αλλά επαινεί δημόσια ανταγωνιστές τους τότε έχουμε πρόβλημα. Ο Ισραηλινός ΠΘ σε κάθε ταξίδι του «πουλάει» ισραηλινές λύσεις. Εμείς σπεύδουμε να γίνουμε πελάτες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Marathon Venture Capital είχε επενδύσει στην Lambda Automata τον Οκτώβριο του 2022 με στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη της ομάδας και της τεχνολογίας της εταιρίας, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Πάνου Παπαδόπουλου παρακάτω:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις