Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ευθύμης Βαφειάδης και Δημήτρης Κυριακάτης: Μεγάλη διεθνής διάκριση για τους δύο Έλληνες co-founders

Οι δύο επιχειρηματίες συμπεριλήφθηκαν στην λίστα των 40 ανερχόμενων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών της London Daily News για την επιτυχία και την καινοτομία του Reatcode Group

Μια πολύ σημαντική διάκριση για την ελληνική επιχειρηματικότητα και το Reatcode Group, η οποία χαρακτηρίζεται από το βρετανικό μέσο ως φάρος καινοτομίας, στην αγορά των Sports Analytics και του EdTech.

Οι Δημήτρης Κυριακάτης και Ευθύμης Βαφειάδης, συμπεριλήφθηκαν στην λίστα των 40 ανερχόμενων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών της London Daily News, για την επιτυχία και την καινοτομία του Reatcode Group τόσο στον κλάδο του EdTech, όσο και στην πρωτοποριακή δουλειά και την καινοτομία στο Data Science in Sports.

Η εταιρεία έχει ήδη καταφέρει να την εμπιστευτούν τα στελέχη των κορυφαίων αθλητικών οργανισμών και ομάδων  σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και ετοιμάζει ήδη ένα διεθνές spinoff project με αποκλειστικό αντικείμενο την ανάλυση δεδομένων στα sports.

Δημοφιλή brands τoυ group όπως το Workearly Greece, την νο1 reskilling πλατφόρμα στην Ελλάδα σε τεχνολογικές και business ειδικότητες, έχουν αναδείξει πολλές φορές την πρωτοποριακή ματία της εταιρείας.

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς να βρισκόμαστε ανάμεσα σε πολύ δυνατά ονόματα της startup σκηνής και της καινοτομίας, μας δίνει μεγάλη ώθηση να εξελισόμαστε και να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο», αναφέρουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις