Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

4 χρόνια Pinnatta με δωρεάν προσφορές!

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το Pinnatta, η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων στον κόσμο. Από την ημέρα της “γέννησής” του, το Pinnatta προσέφερε υψηλής ποιότητας διαδραστικές ευχετήριες κάρτες, προσωποποιημένα animated μηνύματα, ποιοτικά stickers και εντυπωσιακούς ήχους.

Με αφορμή την επίτευξη του συγκεκριμένου χρονικού ορόσημου, το Pinnatta προσφέρει μέχρι τις 31 Ιουλίου εντελώς δωρεάν στους χρήστες του ορισμένες από τις premium sticker οικογένειες στο Pinnatta for Messenger, καθώς επίσης και το σύνολο των premium σχεδίων στο Pinnatta app.

Σήμερα, το Pinnatta διαθέτει 1,65 εκατ. χρήστες σε 52 χώρες, έχοντας υλοποιήσει 3,5 εκατ. pinnattas, 280.000 stickers και 78.000 ήχους. Αναφορικά με την “ταυτότητα” των χρηστών του, το 65% είναι γυναίκες και μόλις το 35% άνδρες χρήστες, οι πλέον ενεργές ηλικακές κατηγορίες είναι αυτές των 35-44 ετών (32%) και 25-34 ετών (24%). Όσο για την smartphone συσκευή που χρησιμοποιούν, η συντριπτική πλειοψηφία (65%) διαθέτει Android και το υπόλοιπο 35% iOS.

Pinnatta_cover_big

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις