Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Πρεμιέρα» σήμερα για το Web Summit στο Δουβλίνο

Τουλάχιστον 42.000 επισκέπτες από 134 διαφορετικές χώρες του κόσμου υποδέχεται σήμερα το Δουβλίνο, για το Web Summit 2015, το οποίο ανοίγει σήμερα, Τρίτη, τις πύλες του.

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Βραζιλία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Πορτογαλία, τον Καναδά, τη Σουηδία, την Ισπανία, την Δανία, την Πολωνία, το Ισραήλ και την Νορβηγία.

1.000 ομιλητές θα συμμετάσχουν σε 21 «στρογγυλά τραπέζια» και διαλέξεις, ενώ 2.141 startup επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν στην έκθεση που διοργανώνεται στο περιθώριο του Web Summit, σε 17 διαφορετικούς εκθεσιακούς χώρους.

Παράλληλα, το Web Summit θα επισκεφθούν 1.000 επενδυτές, είτε για να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου ως ομιλητές είτε για να κρίνουν startup επιχειρήσεις στους διαγωνισμούς του Web Summit είτε για να επενδύσουν σε καινοτόμες επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα συμμετάσχουν στις εργασίες του και 180 επενδυτικά funds, τα οποία θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 1.800 συναντήσεις με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων.

Το Web Summit θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από 1.231 Μέσα Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, με τεράστια επιρροή, όπως NBC, BBC, France 24, CNN, Bloomberg, FT, Guardian, WSJ, New York Times, USA Today κ.α.

Φυσικά, όλες τις εξελίξεις, από το Web Summit 2015, σε καθημερινή βάση (συγκεντρωτικά) μπορείτε να τις μαθαίνετε από τις σελίδες του Startupper.

Στη Λισαβόνα «μετακομίζει» το Web Summit

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Web Summit από του χρόνου θα «μετακομίσει» στη Λισαβόνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις