Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

123Fitness: Γυμναστείτε με λίγα κλικ

Το 123Fitness είναι μια πλατφόρμα online η οποία συγκεντρώνει πολλά γυμναστήρια και προσωπικούς γυμναστές με όμορφη και εύχρηστη υλοποίηση σε web και συσκευές mobile. Έτσι με λίγα κλικ μπορείτε να κλείσετε υπηρεσίες fitness για personal ή για ομαδικά τμήματα.

Οι επιλογές που προσφέρονται αφορούν το είδος γυμναστικής, τον γυμναστή που προτιμάτε και στη συνέχεια στέλνετε online αίτημα για τη μέρα, την ώρα, τον τρόπο πληρωμής και τον τόπο όπου θα γίνει η συνεδρία.

Πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής από ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχοι γυμναστές από κορυφαίες ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης, όπως είναι η GRAFTS και η Studio One, διαθέτουν επαγγελματικό προφίλ γυμναστή και είναι διαθέσιμοι για μαθήματα fitness. Όλα τα προφίλ έχουν πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, πιστοποιήσεις, αξιολογήσεις, περιοχές κάλυψης, με πληροφορίες για το αν υπάρχει ιδιόκτητος χώρος έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες εκγύμνασης.

123Fitness _
Καθημερινά προστίθενται νέα γυμναστήρια και personal studio, όπως για παράδειγμα το Peak Fitness Hall και το Vasanta, στα οποία μπορείτε να κλείσετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει από το Smartphone ή το tablet Android (σύντομα θα βγει και το App για iOS) αλλά και από τον υπολογιστή σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις