Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ready2Hire: ένα Startup εύρεσης εργασίας για χώρους εστίασης και φιλοξενίας

Η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τους χώρους της εστίασης, των καφέ-μπαρ και των ξενοδοχείων – καταλυμάτων είναι γεγονός.

Το Ready2Hire εδώ και λίγο καιρό μπήκε σε εμπορική λειτουργία και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον κλάδο της HO.RE.CA, έχοντας στόχο να τους φέρει σε επαφή με ένα πρωτότυπο κα λειτουργικό τρόπο και να αποτελέσει ένα εργαλείο στα χέρια τους.

Ξεφεύγοντας από τον παραδοσιακό τρόπο της αγγελίας και του βιογραφικού, η online πλατφόρμα Ready2hire χρησιμοποιεί μια μηχανή αναζήτησης που δίνει την δυνατότητα στον εργοδότη, μέσω των πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης, να λύσει γρήγορα και προπάντων πετυχημένα το γόρδιο δεσμό της επιλογής υπαλλήλων.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες εργαζομένων έτσι ώστε να καλυφθεί και η πιο ειδικευμένη ανάγκη εύρεσης προσωπικού ενώ ο τρόπος λειτουργίας είναι ο κλασικός για υπηρεσίες εύρευσης εργασίας: ο υποψήφιος εργαζόμενος καταχωρίζει τα στοιχεία του δωρεάν ενώ ο εργοδότης θα πρέπει να αγοράσει μονάδες – credit επικοινωνίας για το κάθε υπάλληλο που επιθυμεί να προσλάβει.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις