Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επαφές, networking και το καθιερωμένο πάρτι για την ελληνική αποστολή στο MWC 2016

Αν και οι δραστηριότητες της Ελληνικής αποστολής είναι πολλές και σημαντικές κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress της Βαρκελώνης, το καθιερωμένο ελληνικό πάρτι με άφθονο κρασί, συγκέντρωσε πολύ κόσμο από τα γύρω περίπτερα αλλά και μέλη άλλων ελληνικών αποστολών που συμμετέχουν ανεξάρτητα στο MWC.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής είχαν επαφές με ομολόγους τους, στα εθνικά περίπτερα της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Αιγύπτου, της Ελβετίας, της Εσθονίας, της Γαλλίας, της Καταλονίας, της Ουαλίας και της Νότιας Κορέας. Επίσης, σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον του Vienna Business Council για το ελληνικό οικοσύστημα.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι από πολλά ελληνικά μέσα, περιηγήθηκαν σ’ αυτό, έμαθαν για τις επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται με λύσεις τους, στο Ελληνικό 24ωρο της Τεχνολογίας, πραγματοποίησαν αρκετές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι φέτος, η ελληνική αποστολή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων, τα οποία επισκέφθηκαν το περίπτερο και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με μέλη της ελληνικής αποστολής: Reuters TV, το Κρατικό Σουηδικό ραδιόφωνο και η Stuttgarder Zeitung.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις