Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Auvious: meetings εύκολα και απλά μέσω web

Το Auvious είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει με εύκολο τρόπο την
δημιουργία και παρακολούθηση διαδικτυακών συνεδριάσεων. Αποτελεί μια λύση για όλους τους επαγγελματίες καθώς έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν συσκέψεις, να οργανώσουν μαθήματα, σεμινάρια καθώς και να παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε πελάτες.

Το Auvious ξεκίνησε σαν spin off της εταιρίας Teledrom, ένας πάροχος υπηρεσιών σε τηλεπικοινωνίες με παρουσία σε Κύπρο, Σουηδία και Ελλάδα. Η εταιρεία έχει λάβει χρηματοδότηση 300 χιλιάδων ευρώ από την Teledrom για να αναπτύξει μια πλατφόρμα επικοινωνίας βασισμένη σε τεχνολογίες WebRTC.

To WebRTC είναι η νέα επανάσταση στις τηλεπικοινωνίες. Είμαστε μέρος αυτής της
επανάστασης παρέχοντας τα εργαλεία στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις για μια
καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας.” αναφέρει ο Παναγιώτης Πατεράκης, Co-founder & Chief Architect του Auvious.

social_media

Σε αντίθεση με άλλες γνωστές εφαρμογές τηλεδιασκέψεων, όπως οι GoToMeeting και WebX, το Auvious τρέχει κατευθείαν μέσα στον browser και δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση λογισμικού παρά μόνο η δημιουργία ενός λογαριασμού. Όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα meetings σας θα τα βρείτε μέσα στο browser, παρέχοντας σας εργαλεία διαχείρισης όπως οι παρουσιάσεις, ο διαμοιρασμός της οθόνης , η καταγραφή του meeting σε βίντεο, ερωτήσεις και διαχείριση κοινού, σύνδεση με το Slack, API κ.α.
Επίσης, όλες οι επικοινωνίες που γίνονται μέσα στο Auvious από την αρχή μέχρι το τέλος προστατεύονται από κρυπτογράφηση.

Το Auvious είναι διαθέσιμο δωρεάν από σήμερα μέχρι τέλος του έτους και προς το παρόν υποστηρίζονται οι πλοηγοί web Firefox και Chrome, με τον Safari, Edge και κινητές συσκευές να ακολουθούν τους επόμενους μήνες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις