Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έξι πολλά υποσχόμενα Startups στο RGChallenge16 του Reload Greece

Μεταξύ 20-24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το RGChallenge16, ένα workshop εταιρικής επιτάχυνσης του Reload Greece, το οποίο περιλάμβανε εκπαίδευση, mentoring αλλά και pitching έξι ελληνικών Startups μπροστά σε μια ομάδα επενδυτών και ειδικών.

Το Reload Greece είναι μια ομάδα εθελοντών επιχειρηματιών και επαγγελματιών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει σκοπό να υποστηρίξει την ελληνική Startup σκηνή με προγράμματα όπως το RGChallege16 με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση τους αλλά και τη προσέλκυση επενδυτών.

Νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης Startups από το Reload Greece και την Watershed Entrepreneurs

Οι έξι Startups Ελλήνων επιχειρηματιών είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο Λονδίνο από τη στρατηγική συνεργάτιδα της εταιρίας συμβούλων επικοινωνίας wellenwide, και κορυφαία εκπαιδεύτρια, Dr Linda Plano, σε ένα εντατικό εργαστήρι με τίτλο «ΤΗΕ PERFECT PITCH WORKSHOP». Στόχος, να παρουσιάσουν την εταιρία τους στους επενδυτές και να αντλήσουν χρηματοδότηση.

RGC4
Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους  Μαρία Δραμαλιώτη, (Beacon Capital and Fouding Partner), Νεκτάριο Λιόλιο (Startupbootcamp FinTech Co-Founder & CEO), Christina Crosby (Astir Capital Advistors/ Managing Partner) και Alex Moukas (Founder and CEO of Wappier, Chairman of Velti)

Οι έξι ομάδες που επελέγησαν να συμμετάσχουν στο RGChallenge16

Owiwi

Η γνωστή μας Owiwi, από τον δεύτερο κύκλο του egg, προσφέρει ένα ξεχωριστό σύστημα επιλογής προσωπικού το οποίο βασίζεται στο gaming.

Beauty spa elixirs

Προσφέρει μια σειρά οικολογικών καλλυντικών πολυτελείας με φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Villosophy

Προσφέρει υπηρεσίες ποιοτικής αναβάθμισης οικιών που διατίθενται για ενοικίαση κάνοντας πραγματικά ξεχωριστή την ταξιδιωτική εμπειρία των ενοικιαστών.

Nima Composites

Η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου αξεσουάρ ηλεκτρονικών προϊόντων και υπολογιστών όπως για παράδειγμα μια θήκη με εξελιγμένα υλικά ανθρακονημάτων για Mac.

RateOpt

Προσφέρει μια πλατφόρμα analytics για ξενοδοχεία, με βάση διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά δεδομένα, η οποία μεταξύ άλλων βοηθάει τους ξενοδόχους να καθορίσουν ανταγωνιστικά τις τιμές τους.

Global Forecasting Solutions

Προσφέρει εργαλεία προβλέψεων και αναλύσεων σχετικά με την πελατειακή βάση μιας επιχείρησης αλλά και την τιμολογιακή πολιτική έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να ανακαλύψουν τις τάσεις και συμπεριφορές των πελατών τους.

Την πρώτη θέση κέρδισε η Nima Composites και το βραβείου κοινού κέρδισε η Owiwi.

RGC2

RGC1

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις