Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το E-staff καταργεί τις κάρτες εισόδου-εξόδου στο γραφείο

Το E-staff, μια πλατφόρμα Διαχείρισης Προσωπικού, είναι το επόμενο βήμα της ομάδας της esurvey και έχει βάλει στόχο να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά συστήματα ελέγχουν εισόδου και εξόδου στο γραφείο.

Ο εργοδότης ή η Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων μπορεί να βλέπει οποιοδήποτε λεπτό της ημέρας από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet την αναλυτική εικόνα των εργαζομένων: ποια άτομα εργάζονται εκείνη τη στιγμή (online), σε ποιο γεωγραφικό σημείο, σε ποια θέση κτλ. Παράλληλα, η μισθοδοσία του κάθε εργαζόμενου αυτοματοποιείται καθώς μπορεί να υλοποιηθεί και μέσω του e-staff αφού υπάρχει πλήρης απεικόνιση ωρών – ημερών εργασίας ανά υπάλληλο.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε σε ένα tablet.  Ο εργαζόμενος κατά την άφιξη του στην επιχείρηση, επιλέγει από την εφαρμογή το όνομα του και πληκτρολογεί τον προσωπικό του κωδικό.

Η εφαρμογή τραβάει φωτογραφία για την πιστοποίηση του εργαζομένου, στην αρχή και κατά τη λήξη της βάρδιας του, ο οποίος γνωρίζει εκ των προτέρων τη διαδικασία και έχει δώσει την συγκατάθεσή του όπως προβλέπεται από τους όρους χρήσης.

Κατά την διάρκεια της εργασίας, η επιχείρηση μπορεί να βλέπει ποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν, σε ποιο τομέα και περιοχές αλλά και πόση ώρα κάνουν διάλειμμα. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και κυρίως σε εκείνες που διαθέτουν πολλά παραρτήματα και σημεία πώλησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις