Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τις 100.000 παραγγελίες έφτασε το welovesupermarket.gr

Το ελληνικό διαδικτυακό σούπερ μάρκετ WeLoveSuperMarket.gr συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 100.000 παραγγελιών.

Το WeLoveSuperMarket.gr αποτελεί τo πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Επικράτεια. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στη χώρα και διαθέτει περισσότερους από 7.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς που περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων σούπερ μάρκετ, εξαιρουμένων των τροφίμων ψυγείου.

Επιπλέον, εξασφαλίζει όλες τις γνωστές προσφορές, ανταγωνιστικές τιμές αλλά και μοναδικές προτάσεις που δε βασίζονται στην εποχικότητα αλλά στη λογική Best Price 365, μια αποκλειστική πρωτοβουλία που επιτρέπει στον καταναλωτή να λαμβάνει προϊόντα συγκεκριμένων κατηγοριών με σημαντική έκπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και παραδίδει τα προϊόντα στην πόρτα του καταναλωτή εντός 24 ωρών, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά και χωριά, με δωρεάν χρέωση μεταφορικών σε αγορές 59 ευρώ και άνω, γεγονός που επιτρέπει ακόμη και στον καταναλωτή που κάνει περιορισμένες αγορές να απολαμβάνει την ευκολία της κατ’ οίκον παράδοσης.

Ταυτόχρονα μεριμνά για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους γονείς προσφέροντας μόνιμη έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ενώ παρέχει σε όλους τους πελάτες του δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος έως και 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Όσον αφορά στις επιλογές πληρωμής, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση), με πιστωτική κάρτα, μέσω paypal ή με τραπεζική κατάθεση.

Το WeLoveSuperMarket.gr αποτελεί το πιο πρόσφατο από τα τρία ηλεκτρονικά εγχειρήματα της εταιρείας Νet Spirit, που αξιοποίησε την εμπειρία της στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μετά το WeLoveBabies.gr και το WeLoveToys.gr που απευθύνονται σε καταναλωτές με αντίστοιχες ανάγκες σε βρεφικά είδη και παιδικά παιχνίδια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις