16 Startups από το EkinisiLAB στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Newsroom
1'

Σε μορφή έκθεσης παρουσιάστηκαν στη φετεινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ 16 καινοτόμες startups που υποστηρίχθηκαν από τη Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας EkinisiLAB.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις προέρχονταν και καλύπτουν τρείς από τους σημαντικότερους τομείς τεχνολογικής εξειδίκευσης: Την υγεία-βιοτεχνολογία (με τις εταιρείες Proteomarkers, E-NIOs, Nano4chem, Infoset), τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (απ’ όπου προέρχονταν οι Nanometrisis, FEAC, Truckbird, Lexis) και τα προηγμένα υλικά και κατασκευές (Necova, Laser Unit, GramCarbon, Nanomat, Sunnyclist, Nanoplasmas, Infitheon, Cubic 3D). Σκοπός της παρουσίας τους ήταν η προβολή των προϊόντων / υπηρεσιών τους και η δικτύωση των νέων επιχειρηματιών με τα μέλη του Συνδέσμου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.