Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόσθετη χρηματοδότηση $6,4 εκατ. για την Zumper

Η Zumper, μια πλατφόρμα που επιτρέπει την τοποθέτηση, εύρεση και απάντηση σε αγγελίες ενο!!!!STARTUPPER_sm_zumperικίασης σπιτιών, κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμη 6,4 εκατ. δολάρια σε χρηματοδότηση Series A1, ένα μόλις χρόνο έπειτα από την άντληση 6,5 εκατ. σε πρώτο γύρο χρηματοδότησης.

Της σχετικής διαδικασίας ηγήθηκαν οι Goodwater Capital και Kleiner Perkins Caufield & Byers. Το Zumper αποτελεί μια end-to-end πλατφόρμα real estate, αναλαμβάνοντας να “καθοδηγήσει” τους υποψήφιους ενοικιαστές από την διαδικασία της αναζήτησης μέχρι την τελική επίτευξη συμφωνίας για την ενοικίαση του ακινήτου.!!!!!!!!!zumper-example-640x442

Σύμφωνα με τον Άνθιμο Γεωργιάδη, συν-ιδρυτή και Διευθύνοντα σύμβουλο του Zumper, η πλατφόρμα αριθμεί σήμερα κάτι παραπάνω από 1,5 εκατ. μηνιαίες επισκέψεις, το 70% εκ των οποίων προέρχονται από φορητές συσκευές. Επιπροσθέτως, το Zumper επεξεργάζεται περισσότερες από 1 εκατ. αγγελίες σε μηνιαία βάση. Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η εταιρεία σχεδιάζει εντός του ερχόμενου έτους να προχωρήσει σε ένα μεγαλύτερου μεγέθους δεύτερο κύκλο χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις