Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Από ιδέα σε app φιλοδοξεί να μετατραπεί το Yoor!

Ένα ιδιαίτερα καινοτόμο concept για την ανάπτυξη μιας προσωποποιημένης social εφαρμογής που αφορά τον εν γένει τομέα των σκαφών αναψυχής, φιλοδοξεί να προσφέρει η ελληνική Yoor. Συγκεκριμένα, υπόσχεται να αντιμετωπίσει την έλλειψη πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο για την πληρότητα που υπάρχει σε τοποθεσίες ελιμενισμού σκαφών αναψυχής.

Με ποιο τρόπο; Μέσω του διαμοιρασμού ε!!!!YOOR_LOGO_STARTUPPERμπειριών και πληροφοριών που θα προέρχονται από μέλη της διεθνούς κοινότητας των ιστιοπλόων που υπολογίζεται σε 2,5 εκατ. άτομα και 10 εκατ. σκάψη αναψυχής! Με την χρήση χαρτών, οδηγών πλοήγησης, σημάτων GNSS, αλλά και δελτίων καιρικών συνθηκών, βοηθώντας τους χρήστες να βρουν τα κατάλληλα σημεία προκειμένου να αγκυροβολήσουν, προωθώντας παράλληλα tips για την ασφάλεια και την αναψυχή των ίδιων των χρηστών. Στις προτεραιότητες του Yoor είναι η επάνδρωσή του με υψηλού επιπέδου προγραμματιστές και εν συνεχεία να προχωρήσει σε επενδυτικό γύρο seed χρηματοδότησης στην Αγγλία, αφού φυσικά έχουν εξασφαλιστεί οι ανάλογες συνθήκες.

Συμμετοχή στο MITx Global Entrepreneurship Bootcamp!

Στο μεταξύ, ο δημιουργός του Yoor, Φίλιππος Μπεβεράτος, επελέγη ως ελληνική συμμετοχή προκειμένου να λάβει μέρος με συνολικά 50 startups στο MITx Global Entrepreneurship Bootcamp, το οποίο θα διαρκέσει μια εβδομάδα από τις 24 Αυγούστους 2015. Πρόκειται για ένα “ανοικτό” πρόγραμμα που επιχειρεί να φέρει σε επαφή entrepreneurs που προέρχονται απ’ ολόκληρο τον κόσμο με το αντίστοιχο επιχειρηματικό περιβάλλον και οικοσύστημα που σχετίζεται με το Massachusetts Institute of Technology (MIT). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το “στήσιμο” μιας επιχείρησης σε μια εβδομάδα και εν συνεχεία να κάνουν pitch τυην startup τους σε μια ομάδα επενδυτών. Μάλιστα, το αξιομνημόνευτο της εκεί συμμετοχής είναι η δυνατότητα προσέλκυσης και συμμετοχής εταιρειών-χορηγών, μέσω της σύνδεσης τους με την παρουσία του Yoor, καθώς πρόκειται να “εκτεθούν” σε ένα ιδιαίτερα ευρύ όσο και εξειδικευμένο κοινό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις