Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Την “αγκαλιά” της στους startuppers ανοίγει η Attica Bank

Με 100 νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης λιανικής, επιχειρηματικής και επενδυτικής τραπεζικής Γιάννης Ιωαννίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Ventureς Γιάννης Παπαδόπουλος και ο σύμβουλος γενικής διεύθυνσης Ηλίας Παπαλεξάνδρου.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Φόρουμ Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Κύκλος», η διοίκηση της Attica Bank ανέλυσε την υφιστάμενη κατάσταση, απάντησε στους προβληματισμούς των συμμετεχόντων και πρότεινε λύσεις και δράσεις.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραπεζικού συστήματος στα προβλήματα και τις προοπτικές του.

“Ακρογωνιαίο λίθο για τη γρήγορη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί η εξομάλυνση της πιστωτικής επέκτασης και των συνθηκών ρευστότητας και χρηματοδότησης της αγοράς”, είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανέπτυξε το σκεπτικό των Venture Capital και τα οφέλη που έχουν ιδίως στη σημερινή περίοδο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επεσήμανε τη σημαντική δουλειά και το αποτέλεσμα που έχει παραχθεί από την Attica Ventures τη μόνη θυγατρική τράπεζας εδώ και χρόνια που παραμένει σε πολύ καλή πορεία.

Ο Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Attica Bank στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς και στην ομαλή χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά την επιβολή των capital controls.

Η παρουσία της διοίκησης της Attica Bank στο Φόρουμ Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Κύκλος» προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη στήριξη των μικρομεσαίων και των νέων επιχειρηματιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις