Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική συνεργασία του LoveGreece.com με τα Design Hotels για την παγκόσμια προβολή της Ελλάδας

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τα Design Hotels υπέγραψε το LoveGreece.com, που αποτελεί την πλατφόρμα του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, το LoveGreece.com θα συμμετάσχει στο Arena 2015, που αποτελεί το ετήσιο συνέδριο των Design Hotels και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου το LoveGreece.com θα αναδείξει τη δουλειά ορισμένων από τους επιχειρηματίες, παραγωγούς και δημιουργούς που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα, οι οποίοι με το ήθος, τη συνέπεια, το ταλέντο, το όραμα και την εργατικότητά τους συνιστούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Στο event αυτό θα παρευρεθούν 250-300 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων τους οποίους αρέσκονται να αποκαλούν local heroes, αλλά και opinion leaders, influencers και μέλη του Design Hotels Club από όλο τον κόσμο, με στόχο να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη φιλοξενία, το design, το marketing και οτιδήποτε άπτεται της φιλοσοφίας των Design Hotels.

Παράλληλα, θα γνωρίσουν τη μαγεία της Αθήνας και θα γίνουν πρεσβευτές της ανά τον κόσμο.

Μεταξύ των επίτιμων προσκεκλημένων είναι ο Tyler Brûlé, editor-in-chief του περιοδικού MONOCLE.

LOVE_GR_011_702x336

Το LoveGreece.com

Το LoveGreece.com ιδρύθηκε το 2013, ως μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα δραστήριο αλληλεπιδραστικό φόρουμ και να συμβάλλει με τις δράσεις του στην αύξηση της ζήτησης για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς.

Υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις