Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επιτυχής παρουσία του ACVB στην ΙΒΤΜ 2015

Με μεγάλο αριθμό συναντήσεων και ικανοποιητικό ενδιαφέρον από πλευράς ξένων επαγγελματιών για την Αθήνα, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων – Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) ως συν-εκθέτη στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ, στη διεθνή έκθεση συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού IBTM 2015 που ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του ACVB πραγματοποίησαν περισσότερες από 60 προγραμματισμένες και έκτακτες συναντήσεις με hosted buyers και επαγγελματίες που προέρχονταν από πολλές χώρες. Κατά κύριο λόγο, το ενδιαφέρον των επαγγελματιών εστιάστηκε στην παροχή ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τον προορισμό, καθώς επίσης και στις υπηρεσίες που προσφέρει το ACVB σε κάθε ενδιαφερόμενο να οργανώσει μία εκδήλωση στην Αθήνα. Επιπρόσθετα, κατεγράφη αυξημένο ενδιαφέρον, φέτος, για ταξίδια κινήτρων στην Αθήνα, ενώ εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την Αθήνα ως πιθανού προορισμού για την πραγματοποίηση ορισμένων μεγάλων διεθνών συνεδρίων κατά τη χρονική περίοδο 2017-2019.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως σύμφωνα με την ετήσια έρευνα αγοράς (Trends Watch Report 2015) της IBTM για το 2016, ιδιαίτερα για την Ευρώπη καταγράφονταν αξιοσημείωτες τάσεις περαιτέρω ανάπτυξης της αγοράς, με αυξημένους προϋπολογισμούς για εκδηλώσεις, από πλευράς διοργανωτών και εταιρικών διοικήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις