Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το πρώτο συνέδριο WordPress θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το WordCamp, το επίσημο συνέδριο της WordPress, τα οποία διοργανώνονται σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου.

Τα συνέδρια υποστηρίζονται και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας της WordPress.

40% των δικτυακών τόπων του Internet βασίζονται στη πλατφόρμα WordPress και τα θέματα του κάθε συνεδρίου περιλαμβάνουν: web, development, design, social media, startups, e-commerce, blogging και πολλά άλλα.

To WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με τη WordPress, σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες γνώσης. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από τη WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, social media managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

Το WordCamp Αthens 2016, διοργανώνεται από εθελοντές του WordPress Greek Community από όλη την Ελλάδα και υπό την αιγίδα του WordPress Foundation. Συγκεκριμένα, 15 μέλη της κοινότητας, που αποτέλεσαν την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό γεγονός του WordCamp Athens 2016, θα διεξαχθεί το Contributor Day στο Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123.

Μερικούς από τους ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνουν:
– Petya Raykovska, Senior Project Manager στην Human Made και ενεργό μέλος της κοινότητας WordPress.
– Nemanja Aleksic, Head of Growth στη ManageWP και οργανωτής του WordCamp Βελιγραδίου.
– Γεράσιμο Τσιάμαλο, Web Designer και συνιδρυτής του CSSIgniter.com
– Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια των Women On Top / Bookworm.gr
– Yoav Farhi, υπεύθυνος μεταφράσεων στην Automatic, την εταιρεία πίσω από την WordPress.
– Φώτης Ρούτσης, μέλος ΕΕΛ/ΛΑΚ.

Τα εισιτήρια για το WordCamp Athens 2016, είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και κοστίζουν 20 Ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις