Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τριήμερο Επιχειρηματικότητας GreenHouse στη Κρήτη από το VentureGarden

Το VentureGarden με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, φέρνει το GreenHouse στο Ηράκλειο από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2016. Τo GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο γύρω από την επιχειρηματικότητα. 

Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει όσους έχουν μια ιδέα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα εργαλεία και να την αναπτύξουν. Στο σύντομο αυτό τριήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητηρίο Ηρακλείου θα υπάρξει το απαραίτητο pitching και οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του επόμενο κύκλου του VentureGarden στην Αθήνα παρακολουθώντας από απόσταση (distance learning).

Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και ανθρώπων που βρίσκονται στο στάδιο επιχειρηματικής αναζήτησης και θέλουν να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Έχει δημιουργηθεί από δύο από τα μεγαλύτερα business schools της Ελλάδας, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και το Anatolia School of Business στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής που βρίσκεται εδώ: www.venturegarden.gr/greenhouse μέχρι τις 26/10/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το athens@venturegarden.gr και το 2108964531 (εσωτ. 2288).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις