Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Fresh Hotel το πρώτο Bike Friendly Hotel της Αθήνας

Με το σήμα Bike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Fresh Hotel της Αθήνας δείχνοντας έτσι την υποστήριξή του προς τους πελάτες του που είναι διατεθειμένοι να χαρούν μια βόλτα στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ποδήλατο.

Το ξενοδοχείο εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια ικανοποιεί και 9 ακόμα από τα 11 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα Bike Friendly Hotel προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη τους ποδηλάτες.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε το σήμα Bike Friendly Hotel τονίζοντας έτσι πόσο πολύ καλοδεχούμενοι είναι οι πελάτες με ποδήλατο στο ξενοδοχείο μας. Επίσης, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ενοικιάζουν ποδήλατο και να περιηγούνται στην Αθήνα, μια πόλη που έχει πολύ ανάγκη τα «καθαρά» μέσα μεταφοράς», τόνισε η Ειρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου.

«Καλωσορίζουμε το Fresh Hotel την οικογένεια των Bike Friendly Hotels με πολύ χαρά. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Αθηνών που πιστοποιήθηκε με το σήμα μας γεγονός πολύ αισιόδοξο για τον τουρισμό της Αθήνας, μια πόλη που προσπαθεί πολύ να δημιουργήσει και λειτουργήσει ποδηλατοδρόμους», τόνισε η Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις