Νέα υπηρεσία HOME CENTER από τη WIND

Τη νέα Online προσφορά HOME CENTER ανακοίνωσε η WIND. Η προσφορά απευθύνεται σε όσους δε θέλουν απλά internet και σταθερό, αλλά μια ολοκληρωμένη λύση, για να έχουν τα αρχεία που χρειάζονται, κάθε στιγμή και από κάθε συσκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι, με το νέο WIND HOME CENTER, εξελίσσουν το broadband του σπιτιού τους μετατρέποντας το σε κέντρο έξυπνων υπηρεσιών. Αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες που τους επιτρέπουν να:

Δημιουργήσουν προσωπικό cloud:

Να δουν τα αρχεία τους, να κατεβάσουν video ή να ακούσουν τη μουσική που έχουν στο σκληρό δίσκο του σπιτιού, όπου και αν είναι και από όλες τις συσκευές.

Εκτυπώσουν αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή ασύρματα:

Όλοι στο σπίτι μπορούν να εκτυπώσουν από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, Smartphone, tablet) είναι συνδεδεμένη με το WiFi.

Φτιάξουν διαφορετικά Wi-Fi δίκτυα:

Διαφορετικές ρυθμίσεις στο ασύρματο δίκτυο για κάθε μέλος του σπιτιού: ένα για κάθε παιδί για να ορίζουν πόση ώρα μπαίνουν στο Internet ή για καλεσμένους, για να έχουν το δικό τους κωδικό πρόσβασης.

Παράλληλα, με το 4G/3G back up που περιλαμβάνεται στο πακέτο οι συνδρομητές WIND Home Center έχουν πάντα Internet.

Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία χρειάζεται νέα σύνδεση στο WIND Double Play, το ειδικό router ΑSUS DSL-N14U που παρέχεται δωρεάν και ο σκληρός εξωτερικός δίσκος που παρέχεται επίσης δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WIND.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις