Υποτροφία για το ALBA για Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις από το AHEAD

To ALBA Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, προσφέρει μια υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18 για στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματά του.

Η υποτροφία του AHEAD για πολύ μικρές επιχειρήσεις «AHEAD Scholarships for Micro Enterprises» καλύπτει το 50% των διδάκτρων. Είναι ανοικτή για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων (που απασχολούν μέχρι 9 άτομα). Η επιχείρηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων. Η υποτροφία στοχεύει στην ενίσχυση του επιχειρηματικού ταλέντου με γνώση, δικτύωση και δεξιότητες.

Από το 2012, που ανακοινώθηκαν για πρώτη χρονιά οι συγκεκριμένες υποτροφίες, έχουν δοθεί υποτροφίες συνολικού ύψους €80.625 σε 10 υποτρόφους: 5 στο The ALBA MBA, 2 στο MSc in Entrepreneurship, και μία στα MSc in Marketing, MSc in Strategic Human Resources Management και MSc in Tourism Management.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των αιτήσεων που αφορούν στο ακαδημαϊκό έτος 2017/18 είναι η 31 Μαΐου 2017. Η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποτροφιών θα λάβει υπόψη της, εκτός από το βιογραφικό του ενδιαφερόμενου, τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν στην επιχείρηση:
– 
Δυνατότητα ανάπτυξης.
– Επιχειρηματικό όραμα και στόχοι.
– 
Επίδοση τελευταίων ετών.

Μέρος των υπόλοιπων διδάκτρων μπορούν να καλυφθούν μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε το έντυπο αίτησης, επικοινωνήστε με το email ahead@alba.edu.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για τις υποτροφίες του ALBA Graduate Business School στον σύνδεσμο www.alba.edu.gr/scholarships.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις