Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Viva Wallet MasterCard για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η Viva ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τους επαγγελματικούς λογαριασμούς Viva Wallet, παρουσιάζοντας τη Viva Wallet MasterCard για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Η κάρτα συνδέεται εύκολα και γρήγορα με έναν επαγγελματικό  λογαριασμό Viva Wallet και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να μπορεί να διαχειρίζεται πιο ευέλικτα τις δαπάνες της επιχείρησής του, αλλά και τα εταιρικά του έξοδα (γεύματα, έξοδα μετακίνησης κλπ) με πλήρες και αναλυτικό reporting σε πραγματικό χρόνο.

Στην περίπτωση που μία επιχείρηση χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Viva Wallet POS για εισπράξεις μέσω καρτών σε φυσικό κατάστημα ή Viva Wallet ePOS για εισπράξεις μέσω καρτών σε ηλεκτρονικό κατάστημα, τα χρήματα που εισπράττονται μπορούν να είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση στην εταιρική Viva Wallet MasterCard την ίδια στιγμή που γίνεται η χρέωση ενός πελάτη.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας συγκαταλέγεται και το γεγονός πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα μπορεί μία επιχείρηση να εκδώσει απεριόριστες εταιρικές Viva Wallet MasterCard online, χωρίς πιστοληπτικούς ελέγχους, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και χωρίς τράπεζες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις