Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα υπηρεσία καθαρισμού απο το Douleutaras.gr

Το Douleutaras Cleaning είναι μια νέα υπηρεσία του γνωστού marketplace επαγγελματιών για οικιακές εργασίες και μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας η ομάδα καθαρισμού έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 2.500 εργασίες στην Αττική. Η προσεκτική επιλογή όλων των οικιακών βοηθών της ομάδας, η συνεχής εκπαίδευση και η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας.

Ο Co-Founder και CEO του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει ότι: «Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού υπήρξαν για πολλά χρόνια απόλυτα ταυτισμένες με τη μαύρη και ανειδίκευτη εργασία. Χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η νέα μας πλατφόρμα, κάθε νοικοκυριό και μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να απολαμβάνει ένα πεντακάθαρο χώρο σε ανταγωνιστικές τιμές, με ασφάλεια και αξιοπιστία».

Η ομάδα του οικιακού καθαρισμού έχει πραγματοποιήσει 570 ώρες εκπαίδευσης από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. Η εκπαίδευση και η συνεχής αξιολόγηση συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία με όλες τις οικιακές βοηθούς και διασφαλίζει μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Το σημαντικότερο, όπως εκμυστηρεύεται ο Project Manager της υπηρεσίας, Μιχάλης Στουπάκης, είναι να χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τις επαγγελματίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 στους 5 πελάτες που δοκίμασαν την υπηρεσία έκλεισαν τον επόμενο καθαρισμό του σπιτιού τους μέσα στον ίδιο μήνα. Παράλληλα, προσφέροντας στις οικιακές βοηθούς όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εργασία τους, ένα πρόγραμμα συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και ένα σταθερό εισόδημα με όλες τις ασφαλιστικές εισφορές.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr με επίσκεψη στο Douleutaras.gr/katharismos, ενώ με χρήση του εκπτωτικού κωδικού “CLEANING 20” προσφέρεται έκπτωση 20% στο πρώτο καθαρισμό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις