Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας “απέλυσαν” βασικό συνεργάτη της

Η Revolut αποφάσισε να μεταφέρει εντός εταιρείας τις διαδικασίες επεξεργασίας πληρωμών των πελατών της μετά την σειρά των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τον μέχρι τώρα συνεργάτη της, τον τελευταίο καιρό, τα οποία ανάγκασαν τον CEO της να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Τα τελευταία των προβλημάτων ήρθαν στην προσοχή της Revolut στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν αρκετοί ήταν οι καταναλωτές δημοσιοποίησαν στα κοινωνικά δίκτυα πως οι κάρτες της εταιρείας απορρίπτονταν και οι πληρωμές μέσω αυτών δεν γίνονταν δεκτές.

Η Revolut απάντησε αμέσως στις ανησυχίες των πελατών της και εξήγησε πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την εταιρεία στην οποία έχει ανατεθεί το έργο. Αυτή είναι η Global Processing Services, η οποία προμηθεύει παρόμοιες υπηρεσίες σε πολλές fintech εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι  Monzo, Starling, Fire, Pockit, U Account, Curve και Loot.

Η Revolut αποφάσισε να αναλάβει η ίδια την επεξεργασία των πληρωμών των πελατών της, με την διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ έχει κατθέσει αγωγή στην Global Processing Services.

Πηγή: Emea.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις