Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα πέντε πιο δημοφιλή προϊόντα της Amazon στη Black Friday

Όπως ανακοίνωσε το Amazon στο Facebook μέσα στις πέντε πρώτες ώρες της Black Friday στις Η.Π.Α. έγινε ρεκόρ παραγγελιών με τους πελάτες του μεγάλου καταστήματος online να παραγγέλνουν 200.000 παιχνίδια αλλά και εκατομμύρια άλλα προϊόντα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και ιδιώτες επιχειρηματίες.

Η Black Friday του 2017 στις Η.Π.Α. ξεπέρασε σε τζίρο την περυσινή φτάνοντας τα 7,9 δισ. δολ., (περίπου 18% μεγαλύτερος από πέρυσι).

Επίσης για την ίδια χρονική περίοδο το Amazon ανακοίνωσε την πεντάδα με τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. Το πέμπτο δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αναμενόμενο…

Amazon Echo Dot, το “μικρό σπίτι” της Alexa, του πιο δημοφιλούς ψηφιακού φωνητικού βοηθού, ήταν πρώτο στις πωλήσεις. Παρά τη χαμηλή τιμή του μπορεί να ελέγξει το “έξυπνο σπίτι” μας, με τον στόχο της Amazon είναι να μπει η Alexa σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας.

Fire TV Stick With Alexa Remote, ένα TV Stick για στριμάρισμα τηλεοπτικών υπηρεσιών στον υπολογιστή και την Τηλεόραση, πλέον και με την Alexa να επικοινωνεί με εμάς μέσω φωνής πάντα.

TP-Link Smart Plug, μια πρίζα η οποία ελέγχει ηλεκτρικές συσκευές και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Instant Pot, μια ηλεκτρονική συσκευή μαγειρέματος 7 σε 1!

23andMe DNA Test, το οποίο μέσω συλλογής σάλιου και αποστολής στην εταιρεία, μας παραδίδει μια μελέτη 75 σημείων σχετικά με διάφορα γενετικά χαρακτηριστικά μας, την καταγωγή μας αλλά και προβλέψεις για πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων ασθενειών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις