Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ψηφιακός… “ρεφενές” για ομαδικά ταξίδια από το Airbnb!

Δεν απαιτήθηκαν παρά ελάχιστοι μήνες έως ότου η εξαγορά της Startup κοινωνικών πληρωμών Tilt εκ μέρους του Airbnb, αρχίσει να αποδίδει πρώτους της “καρπούς”. Βλέπετε, από τώρα και στο εξής οι χρήστες του Airbnb έχουν την δυνατότητα να “μοιράζουν” τις πληρωμές με τους συνταξιδιώτες τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, δίνεται μια λύση ώστε να λαμβάνει χώρα η δίκαιη μοιρασιά των εξόδων μεταξύ φίλων, συναδέλφων, συνεργατών, μελών της ίδιας οικογένειας κ.ά. οι οποίοι – πλέον-  δεν θα χρειάζεται να επαφίενται στο… μνημονικό των υπολοίπων συνταξιδιωτών προκειμένου να τους δώσουν τα χρήματα που τους αναλογούν με βάση το ταξίδι που πραγματοποιούν.

Μάλιστα, η νέα υπηρεσία αναμένεται να μπορεί να συμπεριλάβει μέχρι και 16 άτομα ταυτόχρονα, διασφαλίζοντας σημαντικά επίπεδα  ευελιξίας και δη για μεγάλες ομάδες ατόμων που τυγχάνει να συνταξιδεύουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του Airbnb, το 30% των κρατήσεων που γίνονται με την χρήση του καινούριου εργαλείου, θα οδηγήσει σε έναν ή περισσότερους νέους χρήστες του Airbnb.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις