Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Cobiro έφτιαξε μια Τεχνητή Νοημοσύνη που αναλαμβάνει για εσάς τη διαφήμιση στην Google και μάλιστα δωρεάν!

Το διαφημιστικό δίκτυο της Google, AdWords, είναι ένα πανίσχυρο αλλά αρκετά πολύπλοκο εργαλείο marketing ειδικά για μη ειδικούς με το χώρο αντικείμενο. Η δανέζικη Cobiro σαν άλλος Προμηθέας κάνει προσιτή τη διαφήμιση στη Google στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μάλιστα δωρεάν! Ε αν αυτό δεν είναι “εκδημοκρατισμός” και του AdWords τι άλλο μπορεί να είναι;

Οι δημιουργοί της Startup, η οποία μάλιστα πήρε 2 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση από την Ε.Ε., είναι ειδικοί στο AdWords αλλά προφανώς υπάρχει όριο στη λεγόμενη κλιμάκωση των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν. Έτσι αυτό που έκαναν είναι να φτιάξουν μια τεχνητή νοημοσύνη και να την “προικίσουν” με όλα όσα ξέρουν σχετικά με το αντικείμενο.

Η λύση της Cobiro είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη λύση δημιουργίας διαφημιστικών εκστρατειών στην Google, και εξατομικευμένη φυσικά, χωρίς την ανάγκη μεσιτείας κάποιου ειδικού.
Το πρώτο που πράγμα που κάνει είναι να αναλύσει το E-Shop ή το site των πελατών, καθορίζοντας το αντικείμενο, ακόμα και αν αυτό είναι κάποιο ειδικός τομέας προϊόντων ή υπηρεσιών.
Ακολούθως εντοπίζει τα καλύτερα keywords και τα βελτιστοποιεί ανάλογα τις προβλεπόμενες επιδόσεις και το διαθέσιμο προϋπολογισμό.
Τρέχει τις καμπάνιες και τις βελτιστοποιεί μάλιστα σε πραγματικό χρόνο παρακολουθώντας τες.
Φτιάχνει μάλιστα και το λεκτικό των διαφημίσεων αλλά ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί φωτογραφίες και βίντεο!

Οι εντυπωσιακές υπηρεσίες της Cobiro απευθύνονται είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις και διαφημιστικά γραφεία που θέλουν να μειώσουν το φόρτο εργασίας αλλά κυρίως σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε ειδικούς  κυρίως για λόγους κόστους.

Η λύση της Cobiro μπορεί να ενσωματωθεί σε αρκετές μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου με το επι πληρωμή πακέτο των 49 δολ. / μήνα να περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη και πιο αναλυτικά δεδομένα από τις καμπάνιες που τρέχουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις