Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H αγγλική FinΤech Coconut προσφέρει τραπεζικό λογαριασμό και λογιστικά σε ελεύθερους επαγγελματίες!

H Coconut κάνει κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και πραγματικά λείπει: την προσφορά τραπεζικού λογαριασμού και διαχείρισης των πληρωμών αλλά και των λογιστικών για ελεύθερους επαγγελματίες, θέτοντας σε κίνδυνο τα λογιστικά γραφεία.

Σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα η εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου θα υποχρεώσει σε ηλεκτρονική διεκπεραίωση των φορολογικών υποχρεώσεων τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Αυτή την ευκαιρία είδε η Coconut, (πρώην Monizo), για να προσφέρει μια ψηφιακή υπηρεσία τρεχούμενου λογαριασμού σε συνδυασμό με λογιστική και φορολογική διαχείριση αλλά και την απαραίτητη χρεωστική κάρτα Mastercard, πιστοποιημένη από τις φορολογικές αρχές της χώρας!

Τα προσφερόμενα εργαλεία αυτοματοποιούν τις πληρωμές και την όλη λογιστική διαχείριση με τον πελάτη να ξέρει ανά πάσα στιγμή τι φόρο χρωστάει, εισοδήματος και ΦΠΑ, με τον ελεύθερο επαγγελματία να μπορεί να οργανώσει εύκολα τις πληρωμές των πελατών του για να καλύψει τις υποχρεώσεις του στην εφορία αλλά και αλλού.
Και όλα αυτά με μόνο 5 λίρες το μήνα!

Οι αυτοαπασχολούμενοι στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπερνάνε τα 4,6 εκατ. και είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε παρόμοιες υπηρεσίες αλλά και τραπεζικό δανεισμό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις