Στη συνέχεια, γνωρίζουμε 2 από τις καινοτομίες της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., της σημαντικότερης βιομηχανίας μπισκότων και ειδών διατροφής στην Ελλάδα: τα αγαπημένα σε όλους μας Caprice, που από μία καινοτόμα ιδέα έχουν μεταμορφωθεί στο κύριο εξαγωγικό προϊόν της εταιρίας, καθώς και το ψωμί σε φέτες, το οποίο εισήλθε στην αγορά πριν από 5 χρόνια εισάγοντας μία νέα μέθοδο συσκευασίας.
Ομιλητές:
- Δρ. Ιωάννης Καπλάνης – γενικός διευθυντής, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)
- Λευτέρης Μάκρας – διευθυντής τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπείτε στον δικτυακό τόπο του innovathens