Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Θα ακούσουμε τις φωνές της Innoetics στον Bixby 2.0;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung δοκιμάζει τον Bixby 2.0, τον ψηφιακό φωνητικό βοηθό στα Smartphones και όχι μόνο, εδώ και αρκετούς μήνες και θα τον δούμε στο επερχόμενο Galaxy Note.

O υπεύθυνος του κέντρου AI της Samsung, Gray G. Lee, ανέφερε στην The Korea Herald, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου για την στρατηγική AI της εταιρείας, ότι ο βελτιωμένος Bixby θα κάνει την εμφάνισή του στο επόμενο Flagship μοντέλο της Samsung.

Ο Bixby 2.0 θα έχει βελτιωμένες δυνατότητες ομιλίας, δεν θα επηρεάζεται από τους θορύβους του περιβάλλοντος, θα είναι πιο γρήγορος και αναμένεται να τον δούμε στο Galaxy Note 9 που θα εμφανιστεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο Grey G. Lee ανέφερε επίσης ότι ο τομέας AI της Samsung θα φτάσει τα 1.000 άτομα προσωπικό και θα δημιουργηθούν νέα κέντρα AI σε όλο τον κόσμο με την στρατηγική AI να χτίζεται πάνω σε πέντε πυλώνες: θα είναι ανθρωποκεντρική, θα μαθαίνει συνεχώς, θα είναι πάντα διαθέσιμη, θα είναι πολύ βοηθητική και πάντα ασφαλής.

Μέσα στο 2018 θα διασυνδεθούν μέσω του Bixby 2.0 14 εκατ. συσκευές όλων των ειδών και αναμένεται πλήρης διασύνδεση όλων των διαθέσιμων συσκευών της Samsung μέχρι το 2020.

Εκτός από τις φυσικές φωνές τις Innoetics, η Samsung έχει εξαγοράσει την Viv τον Οκτώβριο του 2016, μια πλατφόρμα ανάπτυξης ψηφιακών συνομιλιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις