Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Blueground μετά από τη Ν. Υόρκη “πάτησε” Σαν Φρανσίσκο!

Η Blueground τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινώσει ότι εισέρχεται στην αγορά της Αμερικής με πρώτο σταθμό τη Νέα Υόρκη. Εδώ και λίγο καιρό έφτασε και στο Σαν Φρανσίσκο!

H Blueground δραστηριοποιείται στον χώρο της φιλοξενίας εταιρικών στελεχών παγκοσμίως προσφέροντας προς ενοικίαση ποιοτικές και πολυτελείς οικίες και διαμερίσματα, τα οποία ενοικιάζει η ίδια από τους ιδιοκτήτες αλλά και τις αναβαθμίζει, για ελάχιστη περίοδο ενός μήνα και έως και πάνω από ένα έτος.

Στη Ν. Υόρκη είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή 85 διαμερίσματα προς ενοικίαση με τιμές που ξεκινάνε από 3.400 δολ. τον μήνα και στο Σαν Φρανσίσκο (Bay Area) υπάρχουν διαθέσιμα τρία με το πιο φθηνό να είναι στα επίπεδα της Ν. Υόρκης.

Συνολικά είναι διαθέσιμα πάνω από 750 διαμερίσματα και οικίες σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Ντουμπάι.

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 και μέχρι σήμερα έχει λάβει χρηματοδότηση άνω των 6,9 εκατομμυρίων ευρώ από τη VentureFriends, την Endeavor, την Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds και το Jabbar Internet Group με έδρα τη Μ. Ανατολή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις