Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blockchain Beer στο BIOS από το Hellenic Blockchain Club

To πρώτο #openB3 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο BIOS (Πειραιώς 84, Αθήνα) από το Hellenic Blockchain Hub.

Βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το πρώτο #openB3 είναι η συνδιαμόρφωση δράσεων του ΗΒΗ για το επόμενο διάστημα, η συμμετοχή με παρουσιάσεις από ειδικούς του χώρου καθώς και ελληνικών Startup ομάδων και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες και λύσεις σχετικές με τις τεχνολογίες blockchain & αποκεντρωμένων τεχνολογιών.

Στόχος του #openB3 είναι η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου για τις τεχνολογίες blockchain στην Ελλάδα, η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και η ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών & δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία που βασίζονται στις αποκεντρωμένες τεχνολογίες.

Στο πρώτο #openB3 μπορούν να συμμετέχουν:

Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση των disruptive τεχνολογιών blockchain (Στελέχη της αγοράς, δημόσιας διοίκησης, προγραμματιστές, φοιτητές κ.α).

Επενδυτές & Δυνητικοί συνεργάτες που ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση και συνεργασίες με startup εταιρείες στον χώρο των τεχνολογιών blockchain.

Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις τεχνολογίες blockchain.

Το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό, 5 – 10 ευρώ (με τη μορφή δωρεάς) και περιλαμβάνεται μία δωρεάν μπύρα ενώ μπορείτε κατά τη διαδικασία προμήθειας της πρόσκλησης να δωρίσετε οποιοδήποτε ποσό για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του φορέα.

Θα διατεθούν αυστηρά 250 προσκλήσεις με σειρά προτεραιότητας.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις