Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

STEM για παιδιά στο The Cube Athens ολα τα Σάββατα του Οκτωβρίου!

Science, Technology, Engineering, Mathematics συμβάλλουν στο ακρωνύμιο STEM που αφορά την κατευθυντήρια προσέγγιση της εκπαίδευσης σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς. Το The Cube Athens σε συνεργασία με τον Dr. Πέτρο Γεωργιακάκη διοργανώνουν εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά workshops όλα τα Σάββατα του Οκτωβρίου με θέματα, πειράματα και κατασκευές STEM για παιδιά.

Το Σαββατοκύριακο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτείς τη γιαγιά, τον παππού, τα ξαδέρφια. Τι δωράκι θα τους πας; Τι θα έλεγες για ένα πείραμα με υλικά από την κουζίνα ή τον κάδο ανακύκλωσης;

Μετά από μια έντονη και απαιτητική εβδομάδα στο σχολείο, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τη γνώση, να αγγίξεις τη μάθηση, να μάθεις και να κατανοήσεις τον φυσικό μας κόσμο, να ενημερωθείς για κάθε νέα επιστημονική εξέλιξη. Και όλα αυτά, απλά παίζοντας!

Ο Δρ. Πέτρος Γεωργιακάκης, μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση, φέρνει στο τραπέζι του The Cube Athens, καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες πάνω στο unplugged STEM βασισμένες στη διαφοροποιημένη διδασκαλία και την παιγνιώδη μάθηση.

Παρατήρησε, κάνε τις υποθέσεις και τις προβλέψεις σου. Πειραματίσου, κατέγραψε τα αποτελέσματά σου και βγάλε το συμπέρασμα! Ετοιμάσου να μοιραστείς τις εμπειρίες που κατέκτησες και να δείξεις το πείραμα στη γιαγιά!

Κάθε Σάββατο, στο The Cube Athens, Κλεισόβης 8 στο κέντρο της Αθήνας, 15:00-17:00 για παιδιά από 7-13 ετών.

To κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και μπορείτε να κρατήσετε θέσεις εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις