Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Frontify: Η ελβετική Startup λογισμικού επεκτείνεται στις ΗΠΑ!

Η πλατφόρμα brand management της Frontify έκλεισε με επιτυχία τον γύρο χρηματοδότησης, σειράς A αντλώντας κεφάλαια ύψους 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Blossom Capital.

Η Frontify, που ιδρύθηκε το 2013 από τον επικεφαλής τεχνικό σύμβουλο Roger Dudler, είναι μια εταιρεία λογισμικού, που επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται το branding τους με πιο συνεπή και αποδοτικό τρόπο. Η πλατφόρμα της Frontify απευθύνεται κυρίως σε ομάδες μάρκετινγκ και branding, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε σχεδιαστές και μηχανικούς λογισμικού.

Οι κύριες αγορές της Frontify είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Ελβετία. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να ανοίξει ένα νέο γραφείο στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε πρόσθετες αγορές στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Οι προηγούμενοι επενδυτές της Frontify περιλαμβάνουν τον συνιδρυτή της Doodle Myke Naef, τον πρώην εκτελεστικό της Google Thomas Duebendorfer και τον Cédric Waldburger της Tenderloin Ventures.

Επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών χρησιμοποιούν ήδη τα προϊόντα της Frontify, μεταξύ των οποίων η Lufthansa, η IBM, η Allianz και η Vodafone.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις