StartUpper

Οι ομάδες του 6ου κύκλου του OK!Thess

Συνολικά 28 ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή έκαναν αίτηση για τον Φθινοπωρινό κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας στην Β. Ελλάδα.

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 το ΟΚ!Τhess φιλοξένησε 18 ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε μια κριτική επιτροπή ενώ όλες τους συμμετείχαν και στο προγενέστερο Bootcamp του 6ου κύκλου.

Οι ομάδες που κέρδισαν τελικά το εισιτήριο είναι οι:

Knowhub: Ένα σύστημα που λύνει το πρόβλημα της έλλειψης φυσικής παρουσίας στο γραφείο. Το knowhub χρησιμοποιείται για την δημιουργία και την διαχείριση ενός εταιρικού αποθετηρίου γνώσης που βοηθάει απομακρυσμένες ομάδες να δουλέψουν αποδοτικότερα και να μπορέσουν να κρατήσουν την πληροφορία οργανωμένη και προσβάσιμη από όλους.

Thrive Exclusive Management Solutions: Μια εργαλειοθήκη με στρατηγικές και στρατηγήματα που βοηθάει φαρμακεία, κλινικές αλλά και μικρές επιχειρήσεις να αυξήσουν την ρευστότητα και τον τζίρο τους εκπαιδεύοντας πωλητές και χρησιμοποιώντας πρακτικές προσεγγίσεις.

Wchess: Μια πλατφόρμα που επιτρέπει την διδασκαλία σκακιστικών μαθημάτων σε απομακρυσμένες περιοχές ανά τον πλανήτη περιλαμβάνει ηλεκτρονικό κατάστημα και βιβλία πολυμεσικού περιεχομένου για σκάκι.

PrestaCareer: Μια νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας που βοηθάει ανέργους και εργοδότες να έρθουν σε επαφή με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο.

TremorFreeMe: Μια καινοτόμα ιατρική συσκευή που εξαλείφει το τρέμουλο των χεριών χρησιμοποιώντας ηλεκτροδιέγερση των μυών, και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών. Η ομάδα κέρδισε το 1ο βραβείο στον πρόσφατο Cosmote Hackathon.

iCry2Talk: Μια εφαρμογή που βοηθάει τους γονείς να καταλάβουν τα μωρά τους και να ανταποκριθούν σωστά στις ανάγκες τους. H ICry2Talk μεταφράζει το κλάμα του μωρού σε πραγματικό συνδέοντας το με μια φυσική η ψυχολογική του ανάγκη όπως πείνα, πόνος ή φόβος χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης. Η ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στον Παγκόσμιο Τελικό του διαγωνισμού της Microsoft Imagine Cup.

Bettingun: Μια υπηρεσία αυτοματοποίησης στοιχηματισμού που βοηθάει τις εταιρείες του ευρύτερου κλάδου των διαδικτυακών παιχνιδιών να αυτοματοποιήσουν τις στοιχηματικές τοποθετήσεις των χρηστών τους μέσω της διεπαφής προγραμματισμού που προσφέρει.

QuantPool: Ένας δημιουργός αλγοριθμικών ποσοτικών στρατηγικών διαπραγμάτευσης που βοηθάει επενδυτές με μικρό κεφάλαιο να έχουν πρόσβαση σε αγορές ρίσκου σαν εναλλακτική μορφή επένδυσης και προσφέρει πληροφορίες για λήψη απόφασης με βάση την προσωπική στρατηγική επένδυσης που θέλουν να ακολουθήσουν αλλά και την επιστροφή της επένδυσης που ευελπιστούν να έχουν.

Youthnest: Μια κοινότητα επαγγελματιών που υλοποιεί έργα, διαδραστικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε να βοηθήσει το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης να προωθήσει την αποτελεσματική καινοτομία και να δημιουργήσει ρεαλιστικό αντίκτυπο.

WineBingo: Μια εφαρμογή γευσιγνωσίας κρασιού για την HO.RE.CA που ενσωματώνει την δοκιμή κρασιού στις δραστηριότητες της. Η WineBingo μετατρέπει τα βαρετά σεμινάρια γευσιγνωσίας σε ένα παιχνίδι όπου όλοι οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Esend24.com: Μια ταχυδρομική υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα της αδιαφάνειας και του κόστους για μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.