Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Workable: Νέα χρηματοδότηση ύψους 50 εκατ. δολαρίων!

Νέα χρηματοδότηση, ύψους 50 εκατ. δολαρίων, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Workable, η οποία ανέβασε έτσι τα κεφάλαια που έχει “σηκώσει”, από το 2012 έως και σήμερα, στα 84 εκατ. δολ.

Του τελευταίου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η λονδρέζικη, Zouk Capital ενώ, όπως ανακοινώθηκε συμμετείχαν και οι προηγούμενοι επενδυτές: 83North, Balderton, Notion και TriplePoint.

Σημειώνεται πως τον Σεπτέμβριο του 2015 η Workable, που ξεκίνησε το 2012 από τον Γέρακα και πλέον εδρεύει στη Βοστώνη, ενώ διαθέτει γραφεία στο Λονδίνο, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σύδνεϋ και στην Αθήνα, είχε “σηκώσει” κεφάλαια ύψους 27 εκατ. δολ. Στο γύρο εκείνο είχε ηγηθεί το Balderton Capital.

Από αριστερά: στα γραφεία της Workable στη Βοστώνη ο Νίκος Μωραιτάκης και ο Σπύρος Μαγιάτης, CEO και CTO, αντίστοιχα, της Startup εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τα νέα κεφάλαια θα κατευθύνουν, κατά κύριο λόγο, για την ενίσχυση της παρουσίας της Workable στη τεχνολογία AI. Σημειώνεται πως έως σήμερα τα προϊόντα της Workable έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερες από 20.000 εταιρείες για την αξιολόγηση 50 εκατ. θέσεων εργασίας σε 100 συνολικά χώρες!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις