Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Technology, Entrepreneurship & Commercialization Cloud for Innovation” workshop στην Θεσσαλονίκη

Το Αριστoτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει τριήμερο Workshop και Bootcamp με τίτλο: “TECC – Technology, Entrepreneurship & Commercialization Cloud for Innovation” μαζί με το Texas A&M Engineering Experiment Station (TEES) στις 26-28 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους και έμπειρους ερευνητές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν επιχειρηματικά την τεχνολογία τους ή, ακόμα, σε φοιτητές και καθηγητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις και δεξιότητες.

Στόχοι του TECC είναι η αξιολόγηση της εμπορικής ετοιμότητας μίας τεχνολογίας, καθώς και η εξοικείωση τους με την ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου γύρω από την εφαρμογή της, με στρατηγικές εμπορικής αξιοποίησης της και με την αναζήτηση συνεργατών και επενδυτών.

Στα πλαίσια του TECC οι συμμετέχοντες θα καθοδηγούνται από εξειδικευμένους μέντορες από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Το Workshop-Bootcamp διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), των OK!Thess και i4G, καθώς και της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://tecc.web.auth.gr/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις