Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Rx3 Ventures του Aaron Rodgers συγκέντρωσε 50 εκατ. δολάρια για επενδύσεις

Ο Aaron Rodgers των Green Bay Packers προστίθεται στη λίστα των μεγάλων αθλητών που επενδύουν εκατομμύρια στον «κόσμο» των Startups και όχι μόνο.

Η Rx3 Ventures, ένα νέο επενδυτικό σχήμα, του οποίου συνιδρυτής είναι ο Rodgers, «έκλεισε» τον πρώτο επενδυτικό του γύρο στα 50 εκατ. δολάρια, τα οποία η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει στον τομέα του retail. Η εταιρεία αναφέρει ότι και άλλοι επαγγελματίες αθλητές, μουσικοί και τραγουδιστές επένδυσαν σε αυτόν τον γύρο.

Οι άλλοι δύο συνιδρυτές της Rx3 είναι οι Nate Raabe και Byron Roth, οι οποίοι προέρχονται από την Roth Capital Partners, μια εταιρεία επενδύσεων που επικεντρώνεται σε εταιρείες μικρής κεφαλαιοποίησης που βρίσκονται στο χρηματιστήριο. Η Rx3 έχει ήδη υποστηρίξει αρκετές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας studios της CorePower Yoga και της Vicis, που κατασκευάζει «νέας γενιάς» κράνη ποδοσφαίρου.

Τον περασμένο μήνα, η Serena Williams ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της εταιρεία, Serena Ventures ενώ έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο Kobe Bryant ξεκίνησε ένα VC fund ύψους 100 εκατ. δολαρίων. Και ο LeBron James έχει κερδίσει εκατ. δολάρια από τις επενδύσεις του στην Blaze Pizza και σε άλλες εταιρείες και η λίστα των αθλητών-επενδυτών συνεχίζεται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις