Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Duffel σήκωσε 21,5 εκατ. δολάρια για την “ακυκλοφόρητη” ταξιδιωτική πλατφόρμα της

Η Duffel, Startup ταξιδιωτικών κρατήσεων, με έδρα το Λονδίνο, εξασφάλισε 21,5 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης από τις Benchmark, Blossom Capital, και Index Ventures.

Η Duffel, “χτίζει” μια πλατφόρμα για ταξιδιωτικούς πράκτορες, πρακτορεία, και μεγάλες εταιρείες διαχείρισης ταξιδίων, η οποία θα τους επιτρέψει να “προσφέρουν μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες τους” .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία, η οποία έχει σηκώσει συνολικά πάνω από 25 εκατ. δολάρια, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το προϊόν της δημόσια.

“Η τουριστική βιομηχανία υποστηρίζεται από παλιό λογισμικό και διαδικασίες που είναι ουσιαστικά απαγορευτικές για τον σύγχρονο ταξιδιώτη”, δήλωσε ο Steve Domin, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Duffel. “Αλλάζουμε την σύνδεση μεταξύ των διαδικτυακών πρακτόρων και των παρόχων – αεροπορικών εταιρειών, ξενοδοχείων και μεταφορέων – με τον ίδιο τρόπο που ο κόσμος των πληρωμών αλλάζει για τους εμπόρους, λόγω εργαλείων όπως η Adyen και η Stripe”.

Η Startup σχεδιάζει να λανσάρει το προϊόν της το φθινόπωρο και αναφέρει ότι η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσει η ομάδα της στο Λονδίνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις