Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η NCR εξαγόρασε την D3 Technology Inc

Η FinTech NCR Corporation εξαγόρασε την D3 Technology Inc., μιας πλατφόρμας online και mobile banking που απευθύνεται σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εξαγορά θα «βοηθήσει» την NCR να επεκτείνει τις ψηφιακές τραπεζικές της υπηρεσίες σε ένα νέο κοινό, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αμερικανικών, και αργότερα διεθνών, τραπεζών.

«Η D3 έχει φημίζεται για την καινοτομία και τα άριστα προϊόντα και προσφέρει μία από τις πιο προηγμένες ψηφιακές πλατφόρμες για τις μεγάλες τράπεζες», δήλωσε ο Michael D. Hayford, Πρόεδρος και CEO της NCR Corporation, σε ανακοίνωση της εξαγοράς. «Οι ψηφιακές τραπεζικές λύσεις της NCR βοηθούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να συνδέονται με τους καταναλωτές οπουδήποτε και οποτεδήποτε και αυτή η εξαγορά βοηθά την NCR να παρέχει σε τράπεζες κάθε μεγέθους με εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η D3 προσφέρει μια πελατο-κεντρική πρόταση για μεγάλες τράπεζες που έχει καταφέρει να αποκτήσει εξέχουσα θέση στη βιομηχανία. Από την άλλη, η NCR, μέχρι τώρα σχεδίαζε λύσεις βασισμένες σε cloud, για μικρότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

«Η NCR ταιριάζει πραγματικά με την D3 και είναι η σωστή στιγμή για εμάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού για μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε νέες ευκαιρίες στην αγορά και να προσφέρουμε κορυφαίες δυνατότητες στους αμοιβαίους και μελλοντικούς πελάτες μας», δήλωσε ο Mark Vipond, διευθύνων σύμβουλος της D3.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις