Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Sinequa: Χρηματοδότηση 23 εκατ. δολαρίων με επικεφαλής την Jolt Capital

Η Sinequa, εταιρεία με έδρα το Παρίσι, η οποία προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης και analytics με βάση την AI, σήκωσε, σύμφωνα με το Tech.eu, 23 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Jolt Capital και συμμετοχή του προηγούμενου επενδυτή, Troismer.

Η πλατφόρμα της Sinequa προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες – κυρίως στους οικονομικούς και φαρμακευτικούς κλάδους – πρόσβαση σε όλα τα εταιρικά δεδομένα τους, δομημένα ή μη, συνδέοντας τους εργαζομένους με τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις.

Ο Jean Schmitt, MP της Jolt Capital, σχολίασε: «Καθώς η ποσότητα του περιεχομένου και των δεδομένων εταιρειών που είναι διασκορπισμένο αυξάνεται αναπόφευκτα, οι επιχειρήσεις πρέπει επειγόντως να αξιοποιήσουν αυτήν την κρυφή, διάχυτη και αναξιοποίητη γνώση για να εντοπίσουν τις τάσεις, να ενισχύσουν τη μάθηση, να δημιουργήσουν νέες στρατηγικές και να παραμείνουν πλήρως συμμορφωμένοι με κανονισμούς όπως το GDPR . Δεδομένου του δυναμικού ανάπτυξης αυτής της αγοράς, η Jolt είναι ευτυχής που να συνεργάζεται με την Sinequa και υποστηρίζει την επόμενη φάση της παγκόσμιας επέκτασης της».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις