Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Mastercard και Nationwide με το “βλέμμα” σε μικρές επιχειρήσεις

Η Mastercard ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Nationwide καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα τραπεζική υπηρεσία, η οποία θα στοχεύσει στις 5,6 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις της Βρετανίας.

Αυτή τη στιγμή η Nationwide προετοιμάζεται για το λανσάρισμα των επιχειρηματικών της λογαριασμών, το οποίο θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία των αντίστοιχων χρεωστικών καρτών Mastercard, στις αρχές του επόμενου έτους.

Η νέα επιχειρηματική πρόταση της Nationwide “επωφελήθηκε” από έναν γύρο χρηματοδότησης ύψους 50 εκατ. λιρών που έλαβε πρόσφατα η εταιρεία από το The Board of Banking Competition Remedies (BCR) Capability and Innovation Fund.

Ο Mark Barnett, πρόεδρος της Mastercard σε Η.Β, Ιρλανδία, Σκανδιναβία και Βαλτική, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί την Nationwide καθώς ξεκινά το ταξίδι της για τη δημιουργία μιας νέα επιχειρηματικής προσφοράς”.

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει συνεργάτης πληρωμών για ψηφιακές τράπεζες και fintechs που θέλουν να προσφέρουν νέες λύσεις λιανικής ή εμπορικής τραπεζικής. Υπάρχουν πολλές καινοτομίες τώρα όσον αφορά τις μικρές επιχειρήσεις και τις πληρωμές και οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι καθοριστικής σημασίας τόσο για τους νεοεισερχομένους όσο και για τους κατεστημένους φορείς. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον τομέα και ελπίζουμε να είμαστε στο επίκεντρο αυτού”, συμπλήρωσε.

Ο Simon Hamilton, managing director της Nationwide for Business says: «Σκοπός μας είναι να αποδιοργανώσουμε την αγορά επιχειρηματικών συναλλαγών και αυτές οι συνεργασίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ακριβώς αυτό. Ο συνδυασμός του αμοιβαίου ήθους, του εθνικού μας δικτύου καταστημάτων, των τηλεφωνικών κέντρων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και αυτών των συνεργασιών θα διασφαλίσει ότι είμαστε πραγματικά σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα και να θέσουμε νέα πρότυπα στην επιχειρηματική τραπεζική”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις