Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Microsoft εξαγόρασε την startup διαχείρισης δεδομένων BlueTalon

Χθες η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της startup BlueTalon, η οποία ασχολείται τη διαχείριση και το απόρρητο των δεδομένων. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν μέχρι στιγμής γνωστοποιηθεί.

Η BlueTalon παρέχει λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να κατανοούν, να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τη συλλογή δεδομένων καθώς και το ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Με το νέο καθεστώς, η BlueTalon θα δημιουργήσει λύσεις απορρήτου και διαχείρισης δεδομένων για το cloud Azure της Microsoft.

Η BlueTalon, που ιδρύθηκε το 2013, έχει συγκεντρώσει συνολικά 25,87 εκατ. δολάρια και έχει υποστηριχθεί από εταιρείες όπως η Biosys Capital, η Signia Venture Partners, η Maverick Capital και η Divergent Ventures.

“Η τεχνολογία και το ταλέντο που αποκτήθηκαν μέσω της BlueTalon φέρνουν (στην Microsoft) μια μοναδική τεχνογνωσία στους τομείς των μεγάλων δεδομένων, της ασφάλειας και της διακυβέρνησης”, έγραψε ο Rohan Kumar, αντιπρόεδρος της Azure Data στη Microsoft. “Αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει την ικανότητά μας να προτρέψουμε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους να μετασχηματιστούν ψηφιακά διασφαλίζοντας παράλληλα την ορθή χρήση των δεδομένων μέσω της Azure”.

“Καθώς ξεκινήσαμε να εξερευνούμε τις πιθανότητες συνεργασίας με διάφορους υπερσύγχρονους παρόχους cloud για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, η Microsoft μας εντυπωσίασε”, ανέφερε ο Eric Tilenius, CEO της BlueTalon σε σχετική δημοσίευση. “Η ομάδα Azure Data είχε όραμα και στόχο σχετικά με τη διαχείριση δεδομένων. Καταλήξαμε ότι ταιριάζουμε απόλυτα τόσο στην αποστολή μας όσο και στην κουλτούρα”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις