Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του Skroutz Food

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει για την “είσοδο” (και το disrupt) που αναμένεται να κάνει η Skroutz, στην ελληνική αγορά παραγγελίας φαγητού online.

Χθες είχαμε νεότερα, αφού, μέσα από post στο facebook, ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία (Public Beta) της υπηρεσίας, σε επιλεγμένες περιοχές. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με το επίσημο site, το Skroutz Food εξυπηρετεί Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, ωστόσο, αναφέρεται ότι καθημερινά προστίθενται νέα καταστήματα και περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να έχουμε από Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Skroutz, Γιώργος Αυγουστίδης, μέσω Facebook.

“Βγαίνοντας” στην αγορά, το Skroutz Food θα έρθει αντιμέτωπο με την Γερμανική και εισηγμένη στο χρηματιστήριο, Delivery Hero, η οποία έχει υπό τον έλεγχό της το efood.gr, το clickdelivery.gr αλλά και το deliveras.gr αλλά και το 11888 gialola του ΟΤΕ και το Delivery.gr του Νίκου Ιωάννου.

Η Skroutz έρχεται να “αποδιοργανώσει” μια δυναμική αγορά, που φτάνει τα 500 εκατ. ευρώ και το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν θα τα καταφέρει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις