Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αναδιπλούμενο πατίνι που φορτίζει στο αυτοκίνητο ανακοίνωσε η Hyundai

Η Hyundai ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου αναβαθμισμένου πατινιού, το οποίο είναι συμπαγές και αναδιπλούμενο, με στόχο να δώσει τη δική της λύση στο concept του “last mile scooter”.

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για την τελευταία τάση που θέλει τους οδηγούς να φτάνουν όσο πιο κοντά στον επιθυμητό προορισμό με αυτοκίνητο και στη συνέχεια να παρκάρουν και να καλύπτουν τα τελευταία μέτρα της απόστασης με το πατίνι τους -το οποίο όμως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αποθηκεύεται στο αυτοκίνητο.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό λοιπόν, η Hyundai ανακοίνωσε το νέο μοντέλο, το οποίο ισχυρίζεται πως θα μπορεί να ενσωματωθεί σε μελλοντικά αυτοκίνητα της εταιρείας (και της Kia). Για να είναι έτοιμο, μάλιστα, για χρήση, το πατίνι θα φορτίζει μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται κατά την οδήγηση.

Ο DongJin Hyun, επικεφαλής της ομάδας ρομποτικής της Hyundai Motor Group, δήλωσε: “Το προσωπικό μας ηλεκτρικό σκούτερ κάνει τα πρώτα και τα τελευταία μέτρα μιας διαδρομής ευχάριστα, βοηθώντας παράλληλα στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των εκπομπών στα κέντρα των πόλεων”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις