Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startups που ασχολούνται με blockchain αναζητά η Tata Motors

Η ινδική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, Tata Motors, θέλει να ενσωματώσει λύσεις blockchain στις εσωτερικές της διαδικασίες, μέσω ενός νεοανακοινωθέντος προγράμματος για startups.

Σύμφωνα με το Business Insider India, η Tata Motors έχει δρομολογήσει ένα πρόγραμμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις που ονομάζεται “Tata Motors AutoMobility Collaboration Network 2.0”, μέσω του οποίου προτίθεται να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που σχετίζονται με τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων λύσεων blockchain και τεχνητής νοημοσύνης.

Η εταιρεία θέλει να εφαρμόσει λύσεις βασισμένες σε blockchain σε διάφορες πτυχές της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η πρόβλεψη ζήτησης και η παρακολούθηση της ποιότητας των καυσίμων σε πραγματικό χρόνο.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Shailesh Chandra, πρόεδρος του τομέα ηλεκτρικής κινητικότητας και της εταιρικής στρατηγικής της Tata Motors, δήλωσε: “Σήμερα, σχεδόν κάθε τμήμα της αλυσίδας της αυτοκινητοβιομηχανίας πρέπει να έχει τη δική του ιστορία καινοτομίας. […] Στην τρέχουσα εποχή της αβεβαιότητας και της ταχύτητας των αλλαγών, η παραπάνω προσπάθεια παροχής λύσεων θα πρέπει να κατευθύνεται τόσο από εσωτερικές πρωτοβουλίες όσο και από συνεργασία με εξωτερικούς εταίρους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις