Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η N26 έφτασε τους 1 εκατ. πελάτες στη Γαλλία ξεπερνώντας την HSBC!

Η γερμανική “νεοτράπεζα” N26 ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι “έφτασε” τους 1 εκατομμύριο πελάτες στη Γαλλία, ξεπερνώντας την HSBC, η οποία σύμφωνα με έκθεσή της, το 2018 είχε 900,000 πελάτες.

“Το γεγονός ότι φτάσαμε τους 1 εκατ. πελάτες αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για τη N26 στη Γαλλία”, δήλωσε ο Jérémie Rosselli, γενικός διευθυντής της N26 στη Γαλλία. “… Είναι ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξή μας που αποδεικνύει ότι η τραπεζική εμπειρία που προσφέρουμε ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας και ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους.”

Νωρίτερα φέτος, η startup, που έχει έδρα το Βερολίνο έγινε “μονόκερος” και ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δισ. πολύ γρήγορα, αφού μετά την τελευταία της χρηματοδότηση, η αξία της ανέβηκε στα 3,5 δισ. δολάρια. Μέσα στο 2019, επίσης, η εταιρεία επεκτάθηκε και στις ΗΠΑ.

Η N26 ιδρύθηκε το 2015 και έχει αυτή τη στιγμή 3,5 εκατ. πελάτες σε 26 αγορές, και μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Tencent και Allianz ανάμεσα στους επενδυτές της. Σύμφωνα με το Yahoo Finance UK, η τράπεζα “δέχεται” πάνω από 10,000 νέους πελάτες καθημερινά, με τους 1000 εξ αυτών να βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις