Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Start Project: Νέα δωρεάν προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων

Το Start Project, το πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Microsoft, της PwC και ελληνικού φιλανθρωπικού ιδρύματος, συνεχίζει να προωθεί την εκπαίδευση στις ψηφιακές δεξιότητες.

Ανανεώνοντας τα μαθήματα του βασικού του προγράμματος αλλά και εντάσσοντας νέες ενότητες μαθημάτων, καταφέρνει να απαντήσει σε ένα μεγάλο εύρος αναγκών σε ψηφιακές δεξιότητες που παρατηρείται στην αγορά εργασίας.

Το κύριο πρόγραμμα του Start Project περιλαμβάνει μαθήματα βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων που απευθύνονται σε νέους, ανέργους αλλά και άτομα άνω των 50 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγή στο MS Office, βασικές γνώσεις προγραμματισμού, Ασφάλεια στο διαδίκτυο και ψηφιακό βιογραφικό, και ανακοινώνεται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα του Start Project (https://www.startproject.gr/events/). Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να βρει λεπτομέρειες και περιγραφές των μαθημάτων, καθώς και να εγγραφεί σε αυτά που τον ενδιαφέρουν.

Από τον Σεπτέμβριο πραγματοποιείται το Start School of Code, ένα δομημένο πρόγραμμα Web development συνολικής διάρκειας έξι μηνών. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος που αφορά το Back-End development, θα είναι ανοιχτές από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου του 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το Start School of Code και Back-End development Bootcamp είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.startproject.gr/school-of-code/.

Επίσης, από τον Οκτώβριο το πρόγραμμα του Start Project ενισχύθηκε με το Start School of Business, ένα εντατικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εταιρειών αλλά και σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία, παρέχοντας την απαραίτητη γνώση για τα ψηφιακά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή επιχείρηση ώστε να έχει το μέγιστο όφελος. Κάθε εκπαιδευτικός κύκλος είναι διάρκειας δύο εβδομάδων και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το τέλος του 2019. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.startproject.gr/school-of-business/.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις